TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Prezentul document reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://mergini.ro. Orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu acesti termeni si conditii.

 1. INTRODUCERE

Acest web site apartine societatii MEVAEVENTS S.R.L. cu sediul social in Strada Codalbitei 39, Sector 2, Bucuresti, Romania,  inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/9869/2016 si avand cod de înregistrare fiscală RO36339017 denumita in cele ce urmeaza Mergini.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Vizitarea sau folosirea site-ului, precum si a serviciilor de pe acesta implica consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate in Termenii si conditiile de mai jos, precum si in Politica de Confidentialitate.

Administratorul site-ului va depune eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului si pentru asigurarea functionarii acestuia in bune conditii.

Magazinul îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului, precum si dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

 1. DEFINITII SI TERMENI
 • „Clientul”– orice persoana care viziteaza si utilizeaza web site-ul operatorului online;
 • „Site” – domeniul https://mergini.ro si subdomeniile acestuia;
 • „Comanda” – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Magazin si Client prin care Clientul transmite Magazinului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunurile de pe site;
 • „Produse” – orice produs care urmeaza a fi furnizate de catre Magazin Utilizatorului.
 • PRODUSELE OFERITE

Site-ul cuprinde o prezentare generala a produselor oferite. Produsele din Magazin sunt prezentate în mod detaliat. Pe site se află informaţii detaliate despre proprietăţile produsului, preţul acestuia, materialul din care este realizat etc.

Datorita domeniului de activitate dinamic, preturile produselor si promotiile se pot modifica frecvent.

Fotografiile şi prezentările produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de produse concret indicate de acestea.

 1. CONDITII DE UTILIZARE

Acest site are ca scop doar informarea potentialilor clienti cu privire la produsele disponibile pe site, iar accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Client.

Magazinul permite plasarea comenzilor de produse pe pagina web a Magazinului (on-line), urmând procedura de plasare a comenzilor.

Magazinul primeşte comenzile plasate on-line pe parcursul întregii zile, în toate zilele săptămânii.

Clientul poate plasa o comanda fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator in baza de date a Magazinului. Condiţia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale.

Pana la momentul confirmarii selectarii produselor Clientul are posibilitatea de a efectua modificari referitoare la produsele din comanda, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare. Confirmarea de catre Client a comenzii prin selectarea optiunii de „Finalizeaza comanda” este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului produselor si a costurilor de livrare, care este prezentat anterior confirmarii comenzii. 

Dupa finalizarea comenzii Clientul primeste la adresa de e-mail indicata in formular confirmarea privind urmatoarele: cantitatile de produse comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si modalitatea de plata aleasa, timpul de livrare a produselor, datele de contact ale Clientului, Magazinului, informatii despre modalitatea de formulare a unei reclamaţiii cu privire la produsele achizitionate, precum şi despre dreptul Clientului de a anula comanda.

Magazinul va transmite o factură care confirma achizitia bunurilor la adresa de e-mail furnizată de Client

 1. ANULAREA COMENZII

Clientul are posibilitatea de a anula comanda, conform legislaţiei în vigoare, inainte de a primi de la Magazin confirmarea comenzii. In acest sens, Clientul trebuie sa ia legatura cu Magazinul – dacă este posibil prin telefon, sau prin email la adresa office@mergini.ro

Comunicarea cu Magazinul a se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, la adresele mentionate la sectiunea “Contact”.

Magazinul îşi rezervă dreptul de a refuza livrarea comenzii, in urmatoarele situatii:

(i) datele de contact ale Clientului sunt neclare sau incorecte, astfel incat fac imposibila livrarea comenzii;

(ii) tranzactia nu a fost autorizata in sistemul de plati electronice, in situatia in care ati optat pentru plata online cu cardul; sau

(iii) in cazul comenzii cu plata ramburs plasata pe site, iar Clientul nu răspunde la cererilor Magazinului de a confirma telefonic sau prin email datele de livrare.

 1. PLATA

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site. Nerespectarea termenilor de plată poate duce la anularea comenzii.

Pretul de achiziţie al produsului de pe site-ul Magazinului nu mai suferă modificări dupa confirmarea comenzii prin mail, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc

Costul produselor din Magazin sunt prezentate in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.

Clientul va achita pretul produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa caz, avand la dispozitie urmatoarele posibilitati:

 1. a) prin ramburs, achitand firmei de curierat la livrare
 2. b) plata prin card prin intermediul serviciului autorizat Netopia inainte de livrare.

In cazul in care Clientul alege plata online ca metodă de plată, lipsa confirmarii platii din partea Netopia, va duce la anularea comenzii. In acest caz, puteti plasa din nou o comanda si puteti alege o alta metoda de plata. Procesarea comenzii achitata prin plata electronica incepe dupa confirmarea platii produselor respective.

Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate în Magazin, de a introduce la vanzare produse noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe site-ul Magazinului.

 • LIVRAREA ŞI RECEPTIONAREA PRODUSELOR

Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Client in formularul de comanda. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit in prezentarea comenzii, inainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii.

Termenul prevazut pentru livrarea la Client, este de 2 zile lucratoare din ziua urmatoare plasarii comenzii. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui sa depaseasca 8 zile lucrătoare si in niciun caz nu va depasi 15 zile de la data plasarii comenzii. Inceperea procesarii comenzii poate fi intarziata pana la momentul autorizarii tranzactiei in sistemul de plati electronice, in cazul in care Clientul a optat pentru plata online.

Produsele sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei de catre firma de curierat cu care colaboreaza Magazinul. Taxele pentru livrarea produselor sunt communicate Clientului in procesul de plasare a comenzii.

Comenzile cu o valoare de peste 199 lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului. Pentru celelalte comenzi costul de expediere a produselor achiziţionate este in valoare de 20 lei este suportat de catre Client, lucru despre care este informat anterior confirmarii comenzii plasate.

 • RECLAMAȚII REFERITOARE LA PRODUSE

Clientii sunt invitati sa trimita comentarii, note, sugestii, observatii sau raportari privind incalcarea unor reguli de utilizare a paginii la adresa de e-mail office@mergini.ro

Clientii pot folosi aceasta adresa de mail si in cazul in care se considera vatamati in drepturile lor printr-o actiune a Societatii.

Magazinul va raspunde in timp util la toate sesizarile care sunt intemeiate si care contin datele de identificare ale expeditorului si descrierea adecvata a situatiei la care se refera.

Produsele oferite de Magazin sunt noi, iar Magazinul raspunde pentru defectele fizice sau juridice ale produselor pe baza legislației în vigoare. De asemenea Magazinul respectă garantia legala pentru conformitatea produselor.

Magazinul va lua masuri pentru a asigura pe deplin funcţionarea corectă si se obliga sa inlature intr-un termen rezonabil toate neajunsurile semnalizate de catre Clienti.

Produsele achizitionate in Magazin pot face obiectul unei reclamatii, cu respectarea termenilor şi condiţiilor de reclamatie stabiliti prin lege, daca acestea prezinta defecte ce constituie neconformitati.

Produsele, atunci cand sunt insotite de o reclamatie, se pot trimite prin firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmarirea coletului, returnand produsul impreuna cu descrierea in scris a defectului şi cu dovada achizitionarii.

Clientul va fi informat despre modul de rezolvarea a reclamaţiei în termen de 15 zile, calculate din ziua urmatoare primirii acesteia de catre Magazin.

Clientul are dreptul la următoarele pretenţii, conform legislației în vigoare:

 1. a) reducerea pretului produsului, daca Magazinul nu inlocuieste de urgenta si fara mari inconveniete pentru Client, produsul defect sau nu inlatura defectul;
 2. b) inlocuirea produsului cu un altul fara defecte sau inlaturarea defectelor.

In cazul in care reclamatia nu este admisa, produsul va fi returnat impreuna cu o informare referitoare la nejustificarea reclamatiei.

In cazul in care se constata de către Client deteriorarea Produsului in timpul transportului se recomandă ca acesta sa intocmeasca in prezenta curierului un proces verbal de constatare daune.

 1. MATERIALE NESOLICITATE

In administrarea site-ului, Magazinul nu solicita si nu doreste sa primeasca  informatii confidentiale, secrete sau brevetate ori alte asemenea informatii de la dumneavoastra prin intermediul website-ului, adreselor de e-mail sau orice alt mijloc. 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Magazinul este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al Magazinului. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Magazinul, directorul, angajatii sai, asociatii si/sau afiliatii nu vor raspunde pentru:

 • niciun fel de prejudiciu cu caracter direct/indirect, special, punitiv, incidental si, pe cale de consecinta, pentru nicio alta paguba care rezulta din disponibilitatea sau imposibilitatea de a folosi website-ul, chiar daca acestia ar fi fost avertizati de posibilitatea producerii acestor pagube si indiferent de forma actiunii, contractuala sau extracontractuala;
 • orice reclamatie referitoare la erori, omisiuni sau alte inexactitati ale website-ului ori proprietati distructive ale acestuia.

Magazinul va fi responsabil numai in limitele legii.

De asemenea, deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

 • LEGISLATIA APLICABILA

Legea aplicabila prezentului document este legea romana, iar instantele de judecata competente sa solutioneze orice litigii rezultand din sau in legatura cu prezentul document sunt instantele judecatoresti din Romania. Nu garantam ca materialele incluse pe website sunt potrivite sau accesibile in orice alte teritorii si nici ca ele respecta legislatia din respectivele zone. Persoanele care acceseaza website-ul nostru din afara Romaniei, o fac din propria lor initiativa si sunt responsabile sa respecte legile locale.

 • PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu prevederile Regulamentului Uniunii Europene 679 din 27 aprilie 2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, Magazinul prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează, cu respectarea cerințelor legale şi în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea atât cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.

Pentru mai multe detalii privind modalitatea prin care Magazinul prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

 • COOKIES

Site-ul https://mergini.ro folosește identificatori de tip Cookie. Mai multe informatii privind modulele de cookies folosite si durata de stocare a acestora sunt disponibile in sectiunea „Cookies”.

 1. DISCLAIMER SITE-URI PARTENERE

Site-ul https://mergini.ro poate conține legături către alte site-uri și / sau alte pagini web cu proprietate intelectuală care nu este proprietatea Magazinului. Nu ne asumăm nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, Magazinul nu va putea fi considerat răspunzător pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Magazinul nu va fi responsabil de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și / sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 • ACTUALIZAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezentul document poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului Magazinului Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului https://mergini.ro pentru orice actualizare.