LIVRAREA ŞI RECEPTIONAREA PRODUSELOR

Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Client in formularul de comanda. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit in prezentarea comenzii, inainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii.

Termenul prevazut pentru livrarea la Client, este de 2 zile lucratoare din ziua urmatoare plasarii comenzii. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui sa depaseasca 8 zile lucrătoare si in niciun caz nu va depasi 15 zile de la data plasarii comenzii. Inceperea procesarii comenzii poate fi intarziata pana la momentul autorizarii tranzactiei in sistemul de plati electronice, in cazul in care Clientul a optat pentru plata online.

Produsele sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei de catre firma de curierat cu care colaboreaza Magazinul. Taxele pentru livrarea produselor sunt communicate Clientului in procesul de plasare a comenzii.

Comenzile cu o valoare de peste 199 lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului. Pentru celelalte comenzi costul de expediere a produselor achiziţionate este in valoare de 20 lei este suportat de catre Client, lucru despre care este informat anterior confirmarii comenzii plasate.