PLATA

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site. Nerespectarea termenilor de plată poate duce la anularea comenzii.

Pretul de achiziţie al produsului de pe site-ul Magazinului nu mai suferă modificări dupa confirmarea comenzii prin mail, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc

Costul produselor din Magazin sunt prezentate in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.

Clientul va achita pretul produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa caz, avand la dispozitie urmatoarele posibilitati:

  1. a) prin ramburs, achitand firmei de curierat la livrare
  2. b) plata prin card prin intermediul serviciului autorizat Netopia inainte de livrare.

In cazul in care Clientul alege plata online ca metodă de plată, lipsa confirmarii platii din partea Netopia, va duce la anularea comenzii. In acest caz, puteti plasa din nou o comanda si puteti alege o alta metoda de plata. Procesarea comenzii achitata prin plata electronica incepe dupa confirmarea platii produselor respective.

Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate în Magazin, de a introduce la vanzare produse noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe site-ul Magazinului.